Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 18 april 2019

Corrie Dolmans – Klumper nieuw raadslid

De fractie van D66 Lingewaard gaat veranderen. Corrie Dolmans-Klumper wordt ons nieuwe raadslid.

Huidig raadslid Douce Endlich heeft haar ontslag ingediend bij de voorzitter van de raad. Voor Douce was het afgelopen jaar een druk jaar. Tijdens haar raadlidmaatschap kreeg zij een nieuwe baan. Deze baan kostte haar mede door het vele reizen binnen Nederland, veel meer tijd dan aangekondigd.  Douce: “Mijn baan heeft tot gevolg dat ik de komende tijd niet in staat zal zijn de uren te besteden en de werkzaamheden te verrichten zoals men van een gemeenteraadslid mag verwachten”.

In goed overleg is besloten dat Douce Endlich haar zetel afstaat aan Corrie Dolmans-Klumper. Corrie stond bij de verkiezingen op plaats 3 op de lijst van D66 Lingewaard en heeft veel zin in haar taak als raadslid. Corrie zegt hierover: “ Ik verheug me heel erg op de komende tijd!”.

De fractie bestaat verder uit Léon Dekkers, de huidige fractievoorzitter.