Steun ons en help Nederland vooruit

Arnold van de Sant

Bestuurslid

74 jaar

Bemmel

Wie is Arnold van de Sant ?  Ik ben geboren en getogen in Doornenburg en woonachtig te Bemmel. Tot 2012 actief als juridisch medewerker te Arnhem.  Van 1994-2000 voor D66 gemeenteraadslid in de voormalige gemeente Bemmel.  In de periode 2002-2006 en 2010-2014 ben ik lid van de rekenkamer commissie in de gemeente Lingewaard geweest.

Vooral ben ik een pragmaticus, in alle opzichten betrokken bij het wel en wee van Lingewaard. Vanuit die betrokkenheid vind ik dat onze gemeente schoon, veilig en groen moet zijn en het nodige te bieden moet hebben op de terreinen van wonen, ondernemen, onderwijs, zorg,  cultuur enz. enz.  En dat moet ook nog eens duurzaam en tegen een betaalbare prijs, voor zowel de gemeente als de bewoners. Geen gemakkelijke opgave waar in ieder geval aan de lopende band keuzes voor moeten worden gemaakt. D66 Lingewaard heeft in haar verkiezingsprogramma die keuzes verwoord. Graag verwijs ik naar ons verkiezingsprogramma.

In 1990 ben ik lid geworden van D66 omdat ik geloof in de visie van D66. D66 is de partij met een goed en genuanceerd sociaal liberale boodschap. Een missie die niet alleen verteld moet worden in de gemeenteraad  maar ook aan de inwoners in de gemeente. Hier zie ik mijn opdracht liggen voor de komende periode. Van februari 2017 tot medio 2020 ben ik bestuurslid geweest in de nieuwe grotere afdeling D66 Betuwe.

Mijn motto is en blijft, de uit de vorige eeuw daterende maar nog altijd springlevende D66 slogan: WEG MET DE MUUR TUSSEN U EN HET GEMEENTEBESTUUR !!