Steun ons en help Nederland vooruit

Mijn naam is Sjoerd Wannet en ik ben geboren en getogen in Huissen. Van kinds af aan kwam in aanraking met het Huissense culturele leven. Met zo’n vader (Jan Wannet) is daar natuurlijk ook geen ontkomen aan.

Mijn politieke interesse werd ontwaakt tijdens de discussie rond het centrumplan Huissen (2008). Als jonge knul trok ik daar mijn mond open en voor ik het wist was ik de woordvoerder van de actiegroep tegen het centrumplan. Niet lang daarna heb ik mij aangemeld bij D66. Juist omdat D66 zich inzet voor een sterk Europa, een overheid waar de burger centraal staat en gelooft in de eigen kracht van de mensen, met oog voor de mensen die het zelf niet kunnen redden. Want als overheid moet je ervoor zorgen dat iedereen zich op eigen kracht kan ontwikkelen, maar die voorwaarde moeten wel geschept worden door de overheid.

Sinds 2010 tot maart 2018 zat ik in de gemeenteraad en de afgelopen jaren heb ik mij hard gemaakt voor een duurzamer, sportiever en cultuurrijker Lingewaard. Helaas was het de afgelopen jaren op deze dossiers meer stagnatie dan vooruitgang. Op zulke momenten is een rol in de oppositie ook lastig.
Ik zal me zeker de komende jaren actief blijven inzetten als PA lid voor een duurzamer, sportiever en cultureel Lingewaard! En in het bijzonder voor Huissen. Daar kunt u van op aan.

Meer van Sjoerd Wannet